Hoe wij werken

Functionele benadering

SharePoint on premise en SharePoint Online bieden een groot aantal standaard mogelijkheden die beschikbaar zijn wanneer uw portal is geinstalleerd. Toch komt het voor dat deze (net) niet aan uw eisen voldoen. In dat geval komt er maatwerk aan te pas. Webbite is gespecialiseerd in het inventariseren van uw wensen en het omzetten van deze wensen naar functionele specificaties. Wij vinden het belangrijk u in dit proces nauw betrokken te houden. Daarnaast is Webbite gespecialiseerd in het opstellen van de technische specificaties en het daadwerkelijk realiseren en opleveren van het maatwerk binnen de gestelde tijd en het gestelde budget.

Beheersbaarheid

Microsoft heeft zeer veel moeite gestoken in het beheersbaar maken van SharePoint. Onze filosofie is daarom dat al het door ons opgeleverde maatwerk niet alleen altijd voldoet aan de SharePoint standaarden maar ook altijd gebouwd is op de al bestaande bouwstenen van het platform. Op zo'n manier blijft SharePoint altijd beheersbaar voor beheerders wanneer het project is opgeleverd en is het later altijd makkelijk aan te passen of verder uit te breiden.

Makkelijk uit te rollen

Het door Webbite gebouwde maatwerk wordt altijd opgeleverd aan de hand van een Windows SharePoint Services Solution Framework File (WSP) en een command line script om deze te installeren in de SharePoint Farm en uit te rollen op de juiste site collectie. Omdat elk project altijd door middel van features gebouwd wordt, is het na installatie een kwestie van het activeren van de juiste features om het maatwerk in productie te nemen.

Lees meer over onze projecten

Webbite | Gladioolweg 9 | 1338 LK | Almere | 036-7503336 | 06-13533208 | erik@webbite.nl | KvK 39099692